By the WWW…
Services

Goedkope website

By the WWW… Website Development & Designbureau biedt een instaptarief. Ik ga samen met jou zoeken naar een bestaand thema wat past bij jouw uitstraling en ik doe de rest! Ik installeer wordpress, maak een database aan en zorg dat het uitgekozen thema geactiveerd wordt. Hierna kun je zelf de website gaan vullen met tekst en foto’s. Afhankelijk van de wensen kun je al voor een paar honderd euro met je eigen website online. Neem maar eens een kijkje op Themeforest of WOO themes om te zien of er iets voor je bij zit.

Op maat gemaakte websites

Kun je geen mooi bestaand thema vinden of heb je specifieke eisen? By the WWW… Website Development & Designbureau maakt zelf thema’s en schrijft waar nodig eigen plugins zodat jij als klant precies krijgt wat je voor ogen hebt. Het ontwerp van de website kan door By the WWW… worden gemaakt waarbij dit ontwerp wordt omgezet naar een voor jou op maat gemaakt thema en een op maat gemaakt CMS. Omdat By the WWW… Website Development & Designbureau direct samenwerkt met het ontwerpbureau Lont grafisch werk zijn wij ook de geschikte partner voor het ontwerpen van o.a. je huisstijl, brochures, flyers, jaarverslagen, visitekaartjes, magazines, nieuwsbrief en ga zo maar door. Daardoor krijg jij als klant een website die perfect in balans is met je offline werk. Wij willen graag tevreden klanten dus kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Bestaande website

Vaak is er al een bestaande website die niet meer voldoet aan de eisen, niet meer goed werkt of gewoon eens opgefrist moet worden. Ook hier kan By the WWW… Website Development & Designbureau uitkomst bieden. Ik ben bekend met vele programmeertalen waardoor ik in staat ben om bestaande websites te kunnen aanpassen naar jouw nieuwe wensen. Daarnaast kan ik jouw bestaande website eventueel omzetten naar WordPress als blijkt dat dat een beter CMS voor je is. Als je meer informatie wilt of je wilt eens vrijblijvend kijken of ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op.

Hosting

Het vinden van de juiste hostingpartij kan erg lastig zijn. By the WWW… Website Development & Designbureau zal meekijken met jouw wensen en je adviseren bij het vinden van de juiste hosting. Mocht je al een website hebben dan kan ik uiteraard gewoon dezelfde server gebruiken om de nieuwe website te draaien. Ik zorg er altijd voor dat de oude website nog vindbaar is en zet de nieuwe website live zodra er door jou akkoord is gegeven. Hierdoor heeft de website geen downtime en verlies je geen traffic. Ik zorg er tevens voor dat de links van de ‘oude’ website doorgaan naar de juiste pagina’s op de nieuwe website. Hierdoor verlies je niet je positie in de zoekresultaten van Google.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uiteraard wil iedereen goed gevonden worden in Google. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie ben ik in staat om jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren zodat deze op de juiste manier gevonden wordt. By the WWW… Website Development & Designbureau kan jou adviseren over het gebruik van de juiste trefwoorden, teksten, alt teksten en nog vele andere handige tips zodat jouw website op de meest efficiĆ«nte manier wordt gevonden. De manier waarop Google zoekt veranderd constant dus ik raad altijd aan om de website eens in de zoveel tijd door mij te laten nakijken op eventuele verbeteringen.

Fotografie

Over het algemeen worden er foto’s op de nieuwe website geplaatst. In veel gevallen zijn deze foto’s er al, maar soms moeten deze gemaakt worden. Ook hierbij kan By the WWW… Website Development & Designbureau helpen. Fotografie werd als bijvak gegeven op de kunstacademie waar ik mijn passie en kennis heb opgedaan. De camera die ik gebruik is een Sony NEX-7 met 16-50 groothoeklens waarmee ik zeer mooie foto’s kan maken van bijvoorbeeld de binnenkant van je kantoor of portretten voor je smoelenboek. Daarnaast ben ik in het bezit van een professionele flitser, de Sony HVL-F58AM, waarmee ik minder goed belichte ruimtes op een natuurlijke manier kan belichten. De onbewerkte foto’s krijg je als klant gewoon van mij, daarvoor reken ik niets extra. Ik zal de foto’s bewerken zodat ze geschikt zijn voor web.

Beeldbewerking

Als je bijvoorbeeld produkten op je website wilt tonen maar de beelden zijn nog niet vrijstaand gemaakt, de kleuren kloppen niet of er moet een combinatie gemaakt worden van twee of meerdere foto’s dan kan By the WWW… Website Development & Designbureau dit ook uit handen nemen. Vanwege jarenlange ervaring met beeldbewerking voor menig website kunnen wij dit ook aanbieden. Naast beeldbewerking voor web doe ik ook beeldbewerking voor print. Dus als je beelden hebt die zowel voor web als voor print gebruikt worden dan kan regel ik dat allemaal voor je.

Service

Goede service staat bij mij hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich niet alleen in mijn websites maar ook in het voor- en na traject.

  • By the WWW…

  • … is altijd goed bereikbaar en heeft een zeer korte reactietijd
  • … denkt mee met jou als klant en kan je adviseren bij het maken van de juiste keuzes
  • … biedt een volledig pakket omdat ik samenwerk met een ervaren grafisch ontwerp bureau

Meer informatie

Ik kan altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met mij op via de website of bel 06-10895558